ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ

Το εργαστήριο ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ - GOLD & ART αναλαμβάνει να κατασκευάσει οποιοδήποτε αντικείμενο σε σχέδιο του εργαστηρίου ή του πελάτη ή αντίγραφο παραδοσιακού ή κειμηλιακού κομματιού, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το ίδιο το εργαστήριο στα τηλέφωνα +302226052462 και +306932592357  προκειμένου να συμφωνηθεί η αμοιβή και ο χρόνος παράδοσης, αλλά και να διαλευκανθούν τυχόν απορίες πάνω στο κατασκευαστικό κομμάτι. 

Όλα τα αντικείμενα είναι χειροποίητα, κατασκευασμένα με υπομονή και μεράκι και για το λόγο αυτό τα περισσότερα δεν είναι ετοιμοπαράδοτα και απαιτείται ένα χρονικό διάστημα μέχρι να παραδοθούν στον πελάτη. Για τα περισσότερα χειροποίητα αντικείμενα απαιτείται χρόνος περίπου ενός μηνός απο την οριστικοποίηση της παραγγελίας με κατάθεση προκαταβολής ωστόσο αυτό εξαρτάται και απο το είδος του κοσμήματος η κειμηλίου που πρέπει να κατασκευαστεί, αλλά και τον φόρτο εργασίας του εργαστηρίου.

Όταν συμφωνηθεί η αμοιβή, ανάλογα το ποσό, απαιτείται προκαταβολή 50% της αξίας του κοσμήματος για ποσά μέχρι 300€ ή 35% για ποσά μεγαλύτερα, προκειμένου να επικυρωθεί η παραγγελία και να  ξεκινήσει η κατασκευή του αντικειμένου. Η προκαταβολή κατατίθεται σε τραπεζικό λογαριασμό, και με την επιβεβαίωσή της, ξεκινά η δημιουργία του κοσμήματος ή του αντικειμένου.  

Καθ' όλη την διάρκεια κατασκευής, σύμφωνα με την αρχική συμφωνία, ο πελάτης μπορεί να αποπληρώνει σταδιακά το κόσμημα, σε κάθε περίπτωση όμως, η τελική δόση θα πρέπει να συμπίπτει με την παραλαβή του αντικειμένου. 

Η κατασκευή των κοσμημάτων ξεκινά από την ημέρα επιβεβαίωσης της κατάθεσης της προκαταβολής στην τράπεζα

Σε όλη την διάρκεια κατασκευής ο πελάτης ενημερώνεται για την πορεία της παραγγελίας του με φωτογραφίες από την πορεία δημιουργίας του αντικειμένου, προκειμένου να γίνουν έγκαιρα τυχόν τροποποιήσεις. 

 Όταν το κόσμημα έχει ολοκληρωθεί, αποστέλλεται μέσω e-mail  φωτογραφία του στον πελάτη  και αφού γίνει η πληρωμή της τελικής δόσης, σε τραπεζικό λογαριασμό ή με αντικαταβολή, αποστέλλεται το αντικείμενο ή τα αντικείμενα, με courrier ή όπως έχει συμφωνηθεί. Αν επιλεγεί η πληρωμή μέσω τραπέζης, η αποστολή των αντικειμένων γίνεται όταν επιβεβαιώσουμε οτι έχει αποπληρωθεί και η τελευταία δόση. 

Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν θέλει να παραλάβει το αντικείμενο, δεν γίνεται επιστροφή των χρημάτων που έχει προκαταβάλλει. Επίσης δεν γίνονται αλλαγές σε αντικείμενα επι παραγγελία. 

Τα αντικείμενα παραδίδονται με την ανάλογη συσκευασία, έτσι ώστε να μεταφερθούν με ασφάλεια αλλά και να προστατεύονται και να φυλάσσονται επί μακρόν και συνοδεύονται από την ανάλογη απόδειξη ή τιμολόγιο.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία , 

Θεοφάνης Ραμιώτης