Πληροφορίες Πληρωμής

Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το www.ramiotisart.gr σας διαθέτει τα παρακάτω είδη πληρωμής:

Με την καταβολή μετρητών μέσω της Εταιρείας ταχυμεταφορών ή μέσω Ελληνικού Ταχυδρομείου

Η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη μόνο για περιοχές εντός Ελλάδος.

  • Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας σας με αντικαταβολή είτε μέσω των ταχυμεταφορέων ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ή ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ
  • Αντικαταβολή στο Ταχυδρομείο της περιοχής σας

Με καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο.

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναφέρετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας.

Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας είναι καλύτερα να μας στείλετε με e-mail στο info@ramiotisart.gr το καταθετήριο της τραπεζας ή να επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2226052462 και να μας ενημερώσετε για την κατάθεση. 

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

Τράπεζα Πειραιώς:

ΙΒΑΝ: GR08 0172 1650 0051 6507 5585 303

Δικαιούχος: Ραμιώτης Θεοφάνης Παν.

Εθνική τράπεζα:

ΙΒΑΝ: GR26 0110 3570 0000 3576 1469 291

Δικαιούχος: Ραμιώτης Θεοφάνης Παν.

Σημαντική σημείωση: Τα έξοδα της εντολής από τρίτη τράπεζα βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον εντολέα.

Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.

Για την πρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με την ασφάλεια της Τράπεζας ΕΘΝΙΚΗΣ. Έτσι, κατά την αγορά μέσω πιστωτικής κάρτας, ο πελάτης μεταφέρεται σε ασφαλή διακομιστή (secure server) στην υπηρεσία ηλεκτρονικών συναλλαγών της Τράπεζας ΕΘΝΙΚΗΣ Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών της Τράπεζας ΕΘΝΙΚΗΣ, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στη VISA ή MasterCard, καλύπτονται από την κρυπτογράφηση SSL 128 bit Veri Sign, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται τα στοιχεία της κάρτας παρά μόνο κατά τη διάρκεια ελέγχου και χρέωσης. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με το www.ramiotisart.gr μέσω πιστωτικών καρτών είναι απολύτως ασφαλείς.

Το www.ramiotisart.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και γι 'αυτό χρειάζεται να τα καταχωρίσετε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του ιστότοπου.

Σημείωση: Η παραγγελία σας αποστέλλεται εντός 48 ωρών απο τη στιγμή που υπάρχει διαθέσιμο προϊόν και έχει επιβεβαιωθεί η πληρωμή της. Αλλιώς σας ενημερώνουμε με μήνυμα για την ημερομηνία παράδοσης όταν το αντικείμενο πρόκειται να κατασκευαστεί εξαρχής. 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.