Αποστολές

Ελλάδα


Οι παραγγελίες άνω των 50 ευρώ (έως 2 κιλά βάρος) δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής αν επιλεχθεί πληρωμή μέσω τραπέζης, πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή paypal. Χρεώνεται μόνο η αντικαταβολή εφόσον επιλεχθεί αυτή η μέθοδος αποπληρωμής.

Οι παραγγελίες κάτω των 50 ευρώ και άνω των 2 κιλών αποστέλλονται με κούριερ με χρέωση παραλήπτη (κατόπιν συνεννόησης & ανάλογα με το βάρος).

 Τα μεταφορικά για αποστολή παραγγελιών κάτω των 50€ (έως 2 κιλά) είναι 4 € (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ). 

Η πληρωμή με αντικαταβολή στην ΕΛΤΑ Courier επιβαρύνεται με 3 € (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ) και με Acs επιβαρύνεται με 6 € (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ) αν επιλεχθεί αυτή η εταιρεία. 

Τα ακριβή έξοδα αποστολής για οπουδήποτε στην Ελλάδα εμφανίζονται αυτόματα στο καλάθι αγορών και υπάρχει η δυνατότητα επιλογής εναλλακτικών τρόπων αποστολής ή παραλαβής. 

Προεπιλεγμένη Εταιρεία είναι η ΕΛΤΑ COURIER και θα πρέπει να επικοινωνήστε μαζί μας στο info@ramiotisart.gr ή στο +302226052462 αν επιθυμείτε αποστολή μέσω ACS

Οι παραδόσεις εκτός Ελλάδος γίνονται μόνο με courier και ο χρόνος που απαιτείται ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα αποστολής. Σε κάθε περίπτωση προηγείται επικοινωνία με τον πελάτη και ενημέρωσή του σχετικά με τα έξοδα αποστολής και τις προβλεπόμενες μέρες για την παράδοση.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στη σελίδα «Όροι Χρήσης και Συναλλαγής»

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται εντός 48 ωρών, δηλαδή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική (αναγράφεται στο προϊόν) θα ειδοποιηθείτε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της.


Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση στην παράδοση.


Ευρώπη


Οι αποστολές στην Ευρώπη δύνανται να γίνουν με την εταιρία ταχυμεταφορών DHL  ή με ΕΛΤΑ κατόπιν επικοινωνίας με τον πελάτη μέσω e-mail, και αντίστοιχης χρέωσης του παραλήπτη. 

Η επιβάρυνση ανά αποστολή ποικίλει ανάλογα τη χώρα αποστολής και θα πρέπει να έχει προηγηθεί επικοινωνία πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας, όπως και σχετικά με το αν επιθυμεί ή όχι το δέμα να συνοδεύεται απο ασφάλεια.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται εντός 48 ωρών. Η παράδοση γίνεται εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημέρα αποστολής στις περισσότερες χώρες . Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική (αναγράφεται στο προϊόν) θα ειδοποιηθείτε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της. Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση στην παράδοση χώρας.

Παρακαλώ να σημειώσετε τα παρακάτω:


*Η παραγγελία σας δεν μπορεί να αλλάξει διεύθυνση παράδοσης από τη στιγμή που έχει φύγει από την εταιρεία μας.
*Όλες οι παραγγελίες απαιτούν υπογραφή από τον παραλήπτη κατά την παράδοσή τους.
*Σε περίπτωση που ο courier δε σας βρει στη διεύθυνση που δηλώσατε θα σας αφήσει ένα σημείωμα ειδοποίησης για να επικοινωνήσετε μαζί του και να κανονίσετε νέα ώρα παράδοσης.
*Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας παραδίδονται από τις 9.00 π.μ. έως και την 8.00 μ.μ. (εξαρτάται την περιοχή παράδοσης)
*Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από κάποιο κατάστημα courier, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για το κοντινότερο σε εσάς κατάστημα.

*Σε περίπτωση λανθασμένης διεύθυνσης ή ελλιπών στοιχείων η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παραλαβή των παραγγελιών. 

Σας συμβουλεύουμε να ομαδοποιήσετε τα στοιχεία σας σε μία παραγγελία. Δεν μπορούμε να ομαδοποιήσουμε δύο ξεχωριστές παραγγελίες χωριστά, και τα έξοδα αποστολής θα ισχύουν για καθένα από αυτά. Η παραγγελία σας αποστέλλεται με δική σας ευθύνη, αλλά δίδεται ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια και προστασία εύθραυστων αντικειμένων. 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.