Το χρυσοχοείο-εργαστήριο κοσμημάτων ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ – GOLD & ART δραστηριοποιείται εδώ και σαράντα χρόνια με κύρια απασχόληση, τη δημιουργία και την εμπορία χρυσών και ασημένιων σύγχρονων κοσμημάτων, εκκλησιαστικών κοσμημάτων και σκευών, ελληνικών παραδοσιακών κοσμημάτων, ρολογιών και δώρων πολυτελείας.

Η επιχείρησή μας φημίζεται για την ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων της και για τα υψηλά πρότυπα εξυπηρέτησης των πελατών μας.

Η ιστορία μας ξεκινάει από το 1977 στο χώρο του κοσμήματος και των ρολογιών . Το εργαστήριο χρυσοχοΐας λειτουργεί από το 2005 στη πόλη της Ιστιαίας στην Βόρεια Εύβοια και ειδικεύεται στο εκκλησιαστικό και παραδοσιακό κόσμημα, ενώ παράλληλα εξυπηρετείται κατασκευαστικά και το σύγχρονο ελληνικό κόσμημα με δημιουργίες σε κοσμήματα κατά παραγγελία καθώς και συλλογές κοσμημάτων σε σχέδια του Θεοφάνη Ραμιώτη. Το εργαστήριο επισκευής ρολογιών λειτουργεί από το 2016 στο κατάστημά μας στα Λουτρά Αιδηψού.

Πολυτελη Χειροποιητα

Κοσμηματα με στυλ

Κοσμήματα ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 €

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 2226052462

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.