ΠΟΡΠΕΣ

Πορπες και ζωνες για παραδοσιακες στολες 

"τριφουρενια" ζώνη... "τριφουρενια" ζώνη... 2
διαθέσιμο
249,00 €
"τριφουρενια" πόρπη καραγκούνας (στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται η χρυσή ζώνη) απο μπρούτζο στο φυσικό χρώμα Διατίθεται και προς ενοικίαση. Τιμή ενοικίασης 15 ευρω. (Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα στο τηλέφωνο 2226052462) Αν δεν είναι διαθέσιμη μπορεί να κατασκευαστεί σε είκοσι εργάσιμες ημέρες.  
πορπη παραδοσιακη μεγάλη... πορπη παραδοσιακη μεγάλη... 2
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
ΠΟΡΠΕΣ

πορπη παραδοσιακη μεγάλη κωδ. Π13

ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΡΑΜΙΩΤΗΣ
Π13
283,00 €
πορπη παραδοσιακη μεγάλη κωδ. Π13 υλικό μπρουτζος στο φυσικό του χρώμα
πορπη παραδοσιακη φουσκωτή... πορπη παραδοσιακη φουσκωτή... 2
διαθέσιμη
85,00 €
πορπη παραδοσιακη μπρουτζος στο φυσικό χρώμα (στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η υφασμάτινη ζώνη) Διατίθεται και προς ενοικίαση με την κεντημένη υφασμάτινη ζώνη της φωτογραφίας. Τιμή ενοικίασης 10 ευρω. (Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα στο τηλέφωνο 2226052462) Αν δεν είναι διαθέσιμη μπορεί να κατασκευαστεί σε είκοσι εργάσιμες ημέρες. 
θρακιωτικη πορπη παραδοσιακη ασημοζουναρο με ζωνη θρακιωτικη πορπη παραδοσιακη ασημοζουναρο με ζωνη 2
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Παραδοσιακη πορπη Θράκης ασημοζούναρο (στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται η κεντητή ζώνη) Υλικό: μπρούτζος στο φυσικό του χρώμα και ζωγραφικό σμάλτο Διατίθεται και προς ενοικίαση με κεντητή ζώνη ρυθμιζομενη για τη μέση. τιμή ενοικίασης 20 ευρώ (Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα στο τηλέφωνο 2226052462) Αν δεν είναι διαθέσιμη κατασκευάζεται σε 20 εργάσιμες ημέρες.
ελληνικες παραδοσιακες... ελληνικες παραδοσιακες... 2
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
225,00 €
ελληνικες παραδοσιακες πορπες για ζωνη ασήμι 925  διατίθεται χωρίς υφασμάτινη ζώνη Αν δεν είναι διαθέσιμη μπορεί να κατασκευαστεί σε είκοσι εργάσιμες ημέρες. 
παραδοσιακα κοσμηματα ζωνη... παραδοσιακα κοσμηματα ζωνη... 2
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
παραδοσιακα κοσμηματα ζωνη πορπη Θρακης ασημοζουναρο σε μπρούτζο στο φυσικό του χρώμα και χρωματισμένο με ζωγραφικό σμάλτο. Προσαρμοσμένη πόρπη σε δερμάτινη ζώνη με μπρούτζινα κομμάτια τριγύρω στη μέση.
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-24 από σύνολο 24

Φιλτράρισμα κατά

ΧΡΩΜΑ
ΥΛΙΚΟ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΠΟΣΟ
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΗΜΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΟΣΜΗΜΑ
Φίλτρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.